Wie

Visie

Zoals geneeskunde een op wetenschap gebaseerde kunde is, zo wil ik ook werken als Sofroloog. En verder op voet van gelijkheid vertrouwen en respect, op zoek gaan naar meer bewustzijn en harmonie van lichaam en geest en onze innerlijke wereld en de processen die zich daar afspelen.

Sofrologie en ACTIk kwam voor het eerst in contact met Sofrologie in 1995, en volgde de basisopleiding in 2004. Sindsdien heb ik in mijn leven privé en beroepsmatig, ondervonden wat Sofrologie kan betekenen. Ik kwam steeds terug naar de Sofrologie en gaandeweg ben ik er helemaal van overtuigd geraakt dat Sofrologie een zeer degelijke methode is die meer erkenning verdiend.


Door mensen te begeleiden individueel en in groep, door infosessies te geven, tot zelfs een stukje geven van de opleiding, en uiteindelijk ook door het volgen van de Master opleiding te Andorra, ontwikkelde ik me verder als Sofroloog


Sofrologie heeft me pas echt laten begrijpen wat een Holistische benadering van de mens moet zijn. Het principe van de eenheid van lichaam en geest en het belang van het ontdekken van je eigen waarden en de waarden van de mensen in je omgeving, het respect voor de ander, het versterken van zelfvertrouwen, harmonie en hoop brachten me tot meer welzijn en balans.


Het is dan ook mijn wens om Sofrologie in te zetten als methode om mensen te helpen bij het hun streven naar meer welzijn en harmonie in hun leven.


In hoofdberoep ben ik huisarts en werk ik sinds 2018 in een wijgezondheidscentrum. Ook daar krijgt Sofrologie een plaatsje in de werking waar ik het dan vooral toepas bij de begeleiding van mensen met slaapklachten.


.


Contact


Dr. Frank Delvaux

Dorpsstraat 25, 3020 Winksele

GSM: 0487 31 74 93

mail: info sofrologiepraktijk.be

Sofrologiepraktijk